Alla inlägg den 1 juli 2018

Av Ann-Marie Tångring - 1 juli 2018 20:00

Det går faktiskt framåt här i skogen. I helgen har vi fått grävt för utbyggnaden samt för rören till infiltrationen. Det ska ju vara ett fall på 1% lutning. Ca 1 cm/meter och det fick vi till rätt bra tycker jag, det rinner på bra när man håller vatten i röret och det är ju så det ska vara. Dessutom fick vi slamavskiljaren på plats i sin grop. Nu är den förankrad ordentligt så den inte flyter upp om grundvattnet trycker på.

Sheldon övervakar från sin sluggplats att det går rätt till ?

Har dessutom kört lite röjsåg. Gräset och slyn slutar ju inte att växa bara för att man har en hel del annat att göra. Men det blir fantastiskt fint när man röjer. Hann tyvärr inte klart då röjsågen skar ihop. Vi lyckades tanka fel bränsle i den, så den fick inge olje- smörj, så onödigt ?. Så det blir till att köpa en ny, sur utgift. Men men, bara att gilla läget.

Bild före röjning

Och bild efter röjning

Det fantastiska vädret fortsätter och verkar fortsätta framöver också. Härligt ??.
Men hunden blir lite slö i värmen. Så vi får gå ner till sjön med honom så han får svalka sig lite. Han blir genast mycket piggare när han får blöta ner sig lite, lilla vännen ?
Han tycker det är så roligt att krafsa i vattnet.

Nu kör vi sista veckan innan det är semester och trots att jag vet att det kommer att bli mycket jobb i sommar så ska det bli så jäkla skönt.

Lägger till sist in en bild på min fantastiska jordgubbsplanta. Kan väl säga att man kommer nog inte att föräta sig på några gubbar från den plantan. Men den kanske tar sig ??

Presentation


Kvinna 49 år två barn (utflugna), en man, en hund (snart två). 3 "bonusbarn".

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards